STALKING I SPANIEN

                                                                                                     Bjergjagt i Spanien

Den vildeste måde at jage på i Spanien. Dyr, der lever i frihed i store bjerge eller tilgængelige områder, der vil være placeret dage før jagten, for at tilbyde dig en unik oplevelse, mens du nyder et betagende miljø. Vi tilpasser stilken til dine præferencer og fysiske form.

 

Der er mange jagtarter af høj kvalitet, som du kan jage i Spanien. De berømte pyrenæiske og kantartiske gemse, rådyr, bjerggeder, vildsvin, muflonfår i nogle områder, hjorte, kronhjort og dåhjort.

Med RWHUNTING vil du have erfaring med at forfølge i de mest varierede jagtområder i Sydspanien, vi har fincaer i Ciudad Real, Cordoba, Sotogrande, Albaceta og Portugal.                                       Du er velkommen til at kontakte os for forespørgsler på: info@rwhunting.com

Plet- og stilkjagt er let den mest stringente og krævende form for storvildtsjagt. Metoden er velegnet til åbne eller semi-åbne rum, hvor en jæger kan lokalisere sit bytte på afstand, før han stalker ind i effektiv drabsafstand uden at alarmere dyret.

Ud over den uforfalskede spænding, der kommer fra at forfølge big-game, giver spot-and-stalk-metoden dig en række taktiske fordele i forhold til den mindre disciplinerede tilgang med bare at vandre rundt med en pistol i håb om at sparke noget op.

 

Eyes First, Feet Second For det første giver spot-og-stilk-jagt dig mulighed for at dække jorden med dine øjne i stedet for dine fødder, nogle gange mere jord med et blik, end du ville være i stand til at dække i et helt liv med træstandsjagt i tykt tømmer. Ved at sidde på markante udkigspunkter kan du dække alle mulige habitattyper og rejsekorridorer uden at skulle forpligte dig til et bestemt sted, før du har fundet dit stenbrud.

 

En anden fordel ved plet- og stilkjagt er, at det giver dig en chance for nøjagtigt at bedømme dyr på afstand, før du er absolut forpligtet til at træffe den beslutning om, hvorvidt du vil skyde eller ej. Når de fleste jægere hører udtrykket feltbedømmelse, tænker de straks på trofæjægere, der forsøger at måle et bestemt dyrs rekordbogskvalitet, før de dræber det. Men trofæstatus er næppe den eneste information, der kommer fra feltbedømmelse.

                                                                                          Følg os på instagram: rwhunting